GALLERI

GALLERI

HÄR FINNS LITE OLIKA TYPER AV FÖRSVARSSPRAY

Defence ID Crossfire Försvarsspray

Bodyguard Försvarsspray

Pangspray Försvarsspray

TIW Super Försvarsspray

Defence ID Försvarsspray

Bodyguard Färglös Försvarsspray

Pangspray Färglös Försvarsspray

TIW Standard Försvarsspray

TIW Lady Försvarsspray

Defence ID CrossFire Försvarsspray

 

Denna lagliga försvarsspray från amerikanska Sabre är mycket populär och rekommenderas av användare runt om i världen. Sabre är en stor leverantör av försvarsspray och tårgas till olika myndigheter i hela världen. Denna version är laglig och licensfri i Sverige.

 

Denna försvarsspray är ergonomiskt utformad för bästa möjliga grepp och användning i en stressad situation. Bältesclippet kan justeras så att den passar både vänster och högerhänta. Enheten har en förseglad design som indikerar om enheten har använts. Denna produkt har genomgått flera olika kvalitetstester enligt ANSI (American National Standards Institute) som t.ex. temperatur och trycktester samt läckage tester.

 

försvarssprayens kraftfulla stråle färgar och förblindar en angripare på upp till 3m avstånd. Försvarssprayen innehåller en stark lila färg som är mycket svår att tvätta bort och kan leda till enklare identifiering av en gärningsman. Med hjälp av en hållfast UV-märkning som håller i minst 48 timmar så är det lätt för vittnen och polis att identifiera en gärningsman.

 

Försvarsspray Defence ID Crossfire är en licensfri försvarsspray som är laglig att använda i nödvärnssituation, detta till skillnad från riktig pepparspray och tårgas som är olagligt i Sverige. För mer information om pepparspray, se vårt avsnitt om pepparspray i menyn.

 

När försvarssprayen sprayas rakt i ansiktet på en angripare kan denna temporärt distraheras och chockeras av effekten. Den lila vätskan träffar angriparen med stor kraft i ansiktet och tvingar denna att stänga sina ögon och fokusera på den smärta som försvarssprayen ställt till med. När du har använt försvarssprayen så kliv åt sidan för att undvika ifall angriparen går mot dig. Angriparen kommer förmodligen inte kunna se dig utan kan gå mot din senaste position. Fly genast till en säker plats och ring polisen. Den lilla färgen identifierar angriparen och varnar andra att hålla sig borta och informera polisen om angriparen.

 

TEKNISK FAKTA DEFENCE ID:

-14 x 4 cm burk på 66ml. Med bältesclip.

-Lila färg som färgar och förblindar i ögonen, -UV färgen underlättar identifiering av angriparen.

-Ger dig de extra värdefulla sekunder som gör att du kan sätta dig i säkerhet.

-Angriparen kan pekas ut av vittnen och hittas därmed lättare av polisen.

-Kraftfull stråle som når upp till 3 meter.

-Strålen är ej känslig för vind (tänk dock på att räckvidden kan minska i kraftig motvind).

-Hållbarhetsdatum cirka 3 år.

-Endast för självförsvar. Engelsk manual medföljer.

-Innehåll: Lila färgämnen, UV färgämnen, vatten och drivgas.

-Made in USA