INFO OM FÖRSVARSSPRAY

INFO OM FÖRSVARSSPRAY

FÖRSVARSSPRAY DEFENCE ID 19ml

 

Amerikanska Sabre har producerat förssvarssprayer sedan 70talet och levererar idag t.ex. pepparspray till många polismakter världen över inklusive den svenska och den amerikanska. Defence ID är speciellt framtagen för privatpersoner och innehåller en kraftigt lila UV-färg som är mycket svår att tvätta bort.

 

Defence ID har en UV-ljusreflekterande färg vilket innebär att man med speciella ficklampor kan se UV-färgen på avstånd i mörker. Polisen kan snabbt och effektivt söka av stora grupper av människor med denna typ av lampa.

Med sin kompakta design är denna försvarsspray den minsta på marknaden och med en stråle på 3m förblindar du tillfälligt gärningsmannen så att du kan fly till säkerhet.

Många försvarssprayer på den svenska marknaden har fasta bältesclips trots att de flesta bär sprayen i fickan eller väskan. En spray med bältesclips fastnar lätt i något annat som ligger i väskan när du ska ta upp den. Bältesclipset kan också göra det svårare att få ett bra grepp om sprayen och resultera i att du siktar sämre eller i värsta fall att du tappar sprayen.

Unikt för Sabre Defence ID är att bältesclipset är avtagbart och vi rekommenderar att du plockar bort det ifall du inte tänkt använda det.

 

Kompakt design med unik praktisk säkring.

Unik lila UV-färg. Polisen har speciella ficklampor för att kunna se UV-färgen på avstånd i mörker.

Tryckluftsdriven stråle på 3m.

Avtagbart bältesclips.

Made in USA

 

Hållbarheten på Defence ID försvarsspray är mycket lång jämfört med andra.

 

Bodyguard Knockout Försvarsspray

 

Denna försvarsspray gör en angripare temporärt blind och skapar stark smärta i ögonen och i ansiktet. Produkten innehåller specialämne som är utvecklade med hjälp av FOA (Försvarets forskningsanstalt) och när försvarssprayen används mot en angripare på rätt sätt så skapar den ett fruktansvärt obehag och slår angriparen ur spel så att du kan ta dig till säkerhet och tillkalla hjälp.

 

Denna version av Bodyguard Knockout försvarsspray är mycket mer förbättrad än sin föregångare och t.ex. så har den mycket längre räckvidd och kan träffa upp till 4 meter! Tack vare att den innehåller en gelsubstans så har denna försvarsspray en lång räckvidd och är mindre känslig för väder och vind. Ett nytt munstycke och förbättrad ventil ger den maximal effekt och ett spraymoln med högt tryck. Försvarssprayen innehåller ett rött färgämne som är mycket svårt att tvätta bort och kan leda till att en potentiell gärningsman kan identifieras och gripas av polis.

 

Enligt tillverkaren själva så ska detta var den kraftfullaste lagliga försvarssprayen på marknaden tack vare den höga koncentrationen specialämnen. feelingSafe´s egna uppfattning är dock att det är minst lika viktigt att kunna hantera sin försvarsspray som det är att välja den försvarsspray som du känner dig mest bekväm med. Läs gärna mer om hur du använder en försvarsspray på bästa sätt under avsnittet som heter ”instruktioner” uppe i menyn och välj en spray som du känner dig mest bekväm med.

 

Denna försvarsspray har ett smart utformat konstruktion på locket för att undvika oavsiktlig användning i väskan eller fickan. Dessutom är det utformat som så att man lättare sprayar i rätt riktning vid ett skarpt läge i en stressig situation. Försvarssprayen har dessutom ett clips som gör det möjligt att fästa den i t.ex. bältet.

 

Alla försvarssprayer som feelingSafe säljer innehåller inga förbjudna ämnen som t.ex. pepparextrakt (Oleoresin Capsicum) eller några andra otillåtna substanser och är därför helt lagliga och licensfria i Sverige.

 

Användarinstruktion:

 

Det specialutformade locket har en svart plastbit som fungerar som en säkring och denna trycker man igenom när försvarssprayen ska användas i ett skarpt läge. Kan även tas bort innan om man t.ex. har nedsatt styrka i sina fingrar.

 

Försvarssprayen bör inte testas eftersom färgen kan torka igen munstycket och fastna samt att det är ett mycket högt tryck som gör att flaskan töms väldigt snabbt!

 

feelingSafe´s utbytesgaranti:

 

feelingSafe ersätter dig med en ny försvarsspray utan extra kostnad om du använt din försvarsspray i självförsvar. Detta mot uppvisande av en polisanmälan och att vi kan styrka ditt köp genom t.ex. ett kvitto eller annat bevis på köp som t.ex. ordernummer eller namn.

 

Tekniska data:

 

Licensfri och laglig i Sverige

Räckvidd: upp till 4 meter. (0,5 - 2,5m optimalt).

Innehåll: alkohol, drivgas, mentol, rödfärg, specialämne, gel.

Volym: 45 ml.

Vikt: 56 g.

Storlek:: 93x34x115 mm.

Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år enligt tillverkaren.

Färglös Försvarsspray

 

Denna försvarsspray gör en angripare temporärt blind och skapar stark smärta i ögonen och i ansiktet. Produkten innehåller specialämne som är utvecklade med hjälp av FOA (Försvarets forskningsanstalt) och när försvarsspray används mot en angripare på rätt sätt så skapar den ett fruktansvärt obehag och slår angriparen ur spel så att du kan ta dig till säkerhet och tillkalla hjälp.

Denna version av Bodyguard Knockout försvarsspray är mycket mer förbättrad än sin föregångare och t.ex. så har den mycket längre räckvidd och kan träffa upp till 4 meter! Tack vare att den innehåller en gelsubstans så har denna försvarsspray en lång räckvidd och är mindre känslig för väder och vind. Ett nytt munstycke och förbättrad ventil ger den maximal effekt och ett spraymoln med högt tryck. Enligt tillverkaren själva så ska detta var den kraftfullaste lagliga försvarssprayen på marknaden tack vare den höga koncentrationen specialämnen.

feelingSafe´s egna uppfattning är dock att det är minst lika viktigt att kunna hantera sin försvarsspray som det är att välja den försvarsspray som du känner dig mest bekväm med. Läs gärna mer om hur du använder en försvarsspray på bästa sätt och välj en spray som du känner dig mest bekväm med. Denna försvarsspray har en smart utformad konstruktion på locket för att undvika oavsiktlig användning i väskan eller fickan. Dessutom är det utformat som så att man lättare sprayar i rätt riktning vid ett skarpt läge i en stressig situation. försvarssprayen har dessutom ett clips som gör det möjligt att fästa den i t.ex. bältet.

Alla försvarssprayer som feelingSafe säljer innehåller inga förbjudna ämnen som t.ex. pepparextrakt (Oleoresin Capsicum) eller några andra otillåtna substanser och är därför helt lagliga och licensfria i Sverige. Användarinstruktion: Det specialutformade locket har en svart plastbit som fungerar som en säkring och denna trycker man igenom när försvarsspray ska användas i ett skarpt läge. Kan även tas bort innan om man t.ex. har nedsatt styrka i sina fingrar.

 

feelingSafe ersätter dig med en ny försvarsspray utan extra kostnad om du använt din försvarsspray i självförsvar. Detta mot uppvisande av en polisanmälan och att vi kan styrka ditt köp genom t.ex. ett kvitto eller annat bevis på köp som t.ex. ordernummer eller namn.

Tekniska data:

Licensfri och laglig i Sverige

Räckvidd: upp till 4 meter. (0,5 - 2,5m optimalt).

Innehåll: alkohol, drivgas, mentol, specialämne, gel.

Volym: 45 ml. Vikt: 56 g. Storlek: 93x34x115 mm.

Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år enligt tillverkaren.

 

TIW Lady Färgande Försvarsspray

 

Försvarssprayen förblindar och ger upphov till stark sveda i ögon och även i ansiktet där den träffar. Högkoncentrerade specialämnen skapar ett fruktansvärt obehag. Slår förövaren ur spel så att du kan ta dig till säkerhet och förhindra ett överfall.

 

Enkel att använda i självförsvar och den ligger bra i handen med ett pekfingersgrepp. Anpassat munstycke gör det enkelt och säkert att använda produkten för att spruta i rätt riktning. Hindrar även att försvarssprayen används felaktigt tack vare munstycket.

 

En av marknadens populäraste produkter och som är speciellt anpassad till kvinnor. Den absolut minsta och lättaste storleken på marknaden gör den lätt att bära med sig.

 

Innehåller ej pepparextrakt (OC) och är därför helt laglig i Sverige.

 

Mycket Kraftfull stråle som är mindre känslig för vind.

Innehåll: alkohol, drivgas, mentol, rödfärg, specialämne, gel.

Underlättar identifiering av angriparen.

Lagligt & licensfritt.

Svensk och engelsk användarinformation på burken.

Storlek: 80x35mm

30kgs tryck och 2-3 meters räckvidd!

Hållbarhet: bör bytas ut efter 3 år.

 

OBS: Sprayen bör ej "testas" eftersom färg kan torka och fastna samt att det är högt tryck så att den töms mycket snabbt!

 

Tillverkad av Hoernecke i Tyskland som är en av världens största tillverkare av pepparspray och försvarsspray. Din garanti för bästa kvalité!

 

En video som demonstrerar TIW Försvarsspray